Tijdzone van het vergrendelingssysteem wijzigen

In deze sectie wordt beschreven hoe u de tijdzone van het vergrendelingssysteem wijzigt in iLOQ Manager.

Normaal gesproken wordt de tijdzone door iLOQ vooraf ingesteld op de juiste waarde in het iLOQ-vergrendelingssysteem. De ingestelde tijdzone is afhankelijk van het land waaraan het systeem wordt geleverd. Als het systeem wordt gebruikt in een ander land dan het land van levering, moet u de tijdzone wellicht wijzigen.

Belangrijk:

Als het systeem sleutels bevat die tijdsbegrenzingen hebben, moet u de sleutels herprogrammeren nadat u de tijdzone hebt gewijzigd. Als u dit niet doet, zullen de sleutels op onjuiste tijden geldig zijn.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Informatie vergrendelingssysteem bewerken.

2. Selecteer Tijdzone in het Weergaven-gebied.
  3. Indien noodzakelijk, selecteert u de juiste tijdzone in het keuzemenu Tijdzone.
  4. Selecteer Opslaan en sluiten.