De rapportageteksten van het vergrendelingssysteem bewerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u de standaard rapportageteksten bewerkt in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Informatie vergrendelingssysteem bewerken.

2. Selecteer Rapportageteksten in het Weergaven-gebied.
  3. Selecteer de gewenste rapportage in het keuzemenu Rapportage.
  4. Selecteer de gewenste rapportagetaal door te klikken op het gewenste vlagpictogram.
  5. De rapportagetekst wordt geopend in de editorweergave.
  6. Bewerk de rapportagetekst.

De besturingselementen van de editor zullen u bekend voorkomen van elke willekeurige teksteditor.

U kunt gebruikmaken van vergrendelingssysteemspecifieke variabelen in de tekst door te klikken op de knop Veld toevoegen .

De variabelen voegen dynamisch informatie uit het systeem toe aan de locatie waar de variabele wordt gebruikt. De variabelen zijn als volgt:

• Naam van vergrendelingssysteem — Deze variabele voegt de naam van het vergrendelingssysteem toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!LGDescription].
    • Naam van vergrendelingssysteem en perceel — Deze variabele voegt de naam van het vergrendelingssysteem en de naam van het perceel waartoe de sleutel behoort, toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!LGDescriptionAndRealEstate].
    • De naam van de persoon — Deze variabele voegt de naam van de persoon die aan de sleutel is gekoppeld, toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!PersonName].
    • De naam van de persoon en identifier — Deze variabele voegt de naam en het ID-nummer van de persoon toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!PersonNameAndPersonCode].
    • Bedrijf/afdeling — Deze variabele voegt de naam van het bedrijf/de afdeling waartoe de persoon behoort, toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!CompanyName].
    • Ingelogde gebruiker — Deze variabele voegt de naam van de ingelogde gebruiker toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!UserName].
    • Beschrijving van de sleutel — Deze variabele voegt de beschrijving van de sleutel toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!Description].
    • Sleutellabel — Deze variabele voegt het label van de sleutel toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!Stamp].
    • RFID-tagnummer sleutel — Deze variabele voegt het RFID-tagnummer van de sleutel toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!TagKey].
    • Rom_ID — Deze variabele voegt het serienummer van de sleutel toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!Rom_ID].
    • Datum — Deze variabele voegt de huidige datum toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!Date].
    • Pincode sleutel — Deze variabele voegt de PIN-code van de sleutel toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!AccessCode].
    • Handtekening — Deze variabele voegt een veld voor een afbeelding van een digitale handtekening toe aan de rapportage. In de rapporteditor wordt deze variabele gepresenteerd als [!SignatureImage].
  7. Tijdens het bewerken in de editor kunt u op de knop Annuleren drukken om niet-opgeslagen wijzigingen ongedaan te maken. Als u niet tevreden bent met de wijzigingen die u hebt opgeslagen naar de rapportage, kunt u op elk moment op de knop Rapportage naar standaard resetten drukken om de rapportage te resetten naar de standaardrapportage.
  8. Selecteer Opslaan en sluiten.