De logboekinstellingen van het vergrendelingssysteem bewerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u de logboekinstellingen van het vergrendelingssysteem bewerkt in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Informatie vergrendelingssysteem bewerken.

2. Selecteer Logging het Weergaven-gebied.
  3. Het scherm met de logboekinstellingen van het systeem wordt geopend. De instellingen zijn:
    • Systeemlogboek automatisch verwijderen in gebruik — Met deze instelling kunt u de tijd in dagen opgeven waarna de systeemlogboeken automatisch worden verwijderd.

• Cilinderlogboek automatisch verwijderen in gebruik — Met deze instelling kunt u de tijd in dagen opgeven waarna de cilinderlogboeken automatisch worden verwijderd.

4. Selecteer Opslaan en sluiten.