Personen importeren vanuit Excel

In deze sectie wordt beschreven hoe u personen importeert uit Excel naar het iLOQ-vergrendelingssysteem.

U kunt dezelfde gegevens importeren als u zou invoeren via de wizard Persoon toevoegen.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht personen.

2. Open het Excel-sheet dat de te importeren gegevens bevat.
  3. Rangschik de Excel-kolommen zodat ze overeenkomen met de kolommen in het personenrooster.

U moet ten minste de hieronder vermelde kolommen importeren:

• Voornaam
    • Achternaam

U kunt niet de hieronder vermelde kolommen importeren:

• Tellen van sleutels
    • Functiegroepen
    • Bewerkbaar

De overige kolommen zijn optioneel. U kunt geen gebruik maken van lege kolommen op het Excel-sheet om het importeren van kolommen in het cilinderrooster over te slaan. Importeer geen kolomkoppen vanuit Excel.

4. Selecteer Bewerkingsmodus om de bewerkingsmodus in te schakelen.
  5. Kopieer de gegevens uit het Excel-sheet.
  6. Selecteer de laagste rij.
    Belangrijk:

Selecteer de volledige rij door te klikken op het sterpictogram aan de linkerkant van de rij. Selecteer niet de eerste cel in de rij.

7. Plak de gegevens.
  8. Selecteer opnieuw Bewerkingsmodus om de bewerkingsmodus uit te schakelen.
  9. Selecteer Ja.