De driver van de programmeertoken installeren

In deze sectie wordt beschreven hoe u de driver van de programmeertoken installeert.

De tokendriver wordt normaal gesproken automatisch geïnstalleerd wanneer de token wordt aangesloten op de computer. Als dit niet het geval is, volgt u de onderstaande instructies.

Ga als volgt verder.

1. Sluit de Programmeer token aan op de USB-poort van de computer.
  2. Download de driver van https://www.silabs.com/products/development-tools/software/usb-to-uart-bridge-vcp-drivers

Download de driver voor uw besturingssysteem.

3. Sla het .zip-pakket op op uw computer.
  4. Extraheer het .zip-pakket op uw computer.
  5. Open de Windows Device manager (Apparaatmanager).
  6. Selecteer Other devices (Andere apparaten) > CP2102N USB to UART Bridge Controller.
  7. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Update driver (Driver bijwerken).
  8. Selecteer Search the driver from the computer (Zoek de driver vanaf de computer).
  9. Klik op Browse my computer for driver software (Zoek op mijn computer naar driversoftware) en selecteer de map met de driver die u hebt gedownload en uitgepakt.
  10. Klik op Next (Volgende).

Wacht totdat Windows de driver installeert.

11. Klik op Close (Sluiten).
  12. Ga terug naar Windows Device manager (Apparaatbeheer) en controleer of Silicon Labs CP210x USB to UART Bridge staat vermeld in het menu Ports (Poorten) > (COM & LPT).
  13. De driver is nu geïnstalleerd en u kunt de programmeertoken gebruiken op uw computer.
  14. U kunt nu het gedownloade .zip-pakket en de map waarin u de drivers hebt geëxtraheerd, verwijderen.