Lägga till en ny person

Det här avsnittet beskriver hur du lägger till en ny person i iLOQ S10 Låssystem.

Anm:

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa personer.

2. Välj Lägg till person.
    Guiden Lägg till person öppnas.
  3. Välj Lägg till en persons grunduppgifter.
  4. Skriv in personuppgifter enligt följande:
    • Efternamn – Skriv in personens efternamn i fältet Efternamn.
    • Förnamn – Skriv in personens förnamn i fältet Förnamn.
    • Företag/Avdelning – Skriv in namnet på företaget eller avdelningen där personen arbetar i fältet Företag/Avdelning.
    • Titel – Skriv in personens titel i fältet Titel.
    • Identifikation – Skriv in personens företags-ID i fältet Identifikation.
    • Anställningen upphör – Skriv in datum då en persons anställning upphör. Det här datumet anges automatiskt för den personens nyckel som dess Utgångsdatum.
  5. Välj Nästa.
  6. Skriv in kontaktuppgifter enligt följande:
    • Adress – Skriv in personens adress i fältet Adress.
    • Postnr och Ort – Skriv in personens postnummer och ort i fältet Postnr och Ort.
    • Land – Skriv in landet där personen bor i fältet Land.
    • Telefonnummer 1/2/3 – Skriv in personens telefonnummer i telefonnummerfälten.
    • E-post – Skriv in personens e-postadress i fältet E-post.
    • Externt ID – Skriv in personens externa ID-nummer i ett annat system. Det här ID-numret används endast för kommunikation med API:et.
    • Beskrivning – Skriv in en beskrivning av personen i fältet Beskrivning.
  7. Välj Nästa.
  8. En sammanfattning visas.
  9. Välj Klar.
  10. Välj Stäng.