Lägga till serviceadresser i låssystemet

Det här avsnittet beskriver hur du lägger till serviceadresser i låssystemet i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Öppna iLOQ S10 Manager.

Inloggningsbilden visas.

Figur: Inloggningsbilden

Inloggningsbilden
  2. Klicka på knappen Ändra.

Inloggningsdatabilden visas.

Figur: Inloggningsdatabilden

3. Skriv in uppgifterna för låssystemet enligt följande:
    • Servicens adress – Skriv in låssystemets databasserveradress i det här fältet. Kontrollera att servicens adress är densamma som i Inloggningsdatadokumentet som levererades tillsammans med låssystemet.
    • System-ID – Skriv in låssystemets speciella system-ID i det här fältet. Kontrollera att system-ID:t är detsamma som i Inloggningsdatadokumentet som levererades tillsammans med låssystemet.
    • Objektnamn – Skriv in namnet på låssystemet i det här fältet.
  4. Testa anslutningen genom att klicka på knappen Testa serveranslutning.
  5. Om serveranslutningen fungerar väljer du OK.
  6. Om serveranslutningen inte fungerar ändrar du proxyinställningarna enligt följande:
    1. Avmarkera kryssrutan Använd standardinställningar vid uppkopplingen (rekommendation).

Proxyinställningarna öppnas:

Figur: Proxyinställningar

Proxyinställningar
    2. Välj Använd samma proxyinställning som för Internet Explorer.
    3. Testa anslutningen genom att klicka på knappen Testa serveranslutning.
  7. Om serveranslutningen fungerar väljer du OK.