iLOQ S10 Låssystem Lösenord

iLOQ S10 Låssystem har tre typer av lösenord:

• Masterlösenordet .

Du måste ange ett masterlösenord för låssystemet. Du behöver bara masterlösenordet när du lägger till systemnycklar eller formaterar cylindrar. Du behöver inte masterlösenordet vid något annat tillfälle.

Skriv in masterlösenordet i dokumentet Inloggningsinformation som finns i dokumentationsmappen i iLOQ, som du ger till kunden i samband med leveransen. Skriv även ner masterlösenordet i din egen dokumentation.

Masterlösenordet:

• Måste innehålla exakt 16 tecken.
    • Är skiftlägeskänsligt.
    • Är slutkundens egendom.
  • Anm:

Du kan inte ändra masterlösenordet i efterhand.

• Användarlösenordet.

Du måste ange ett användarlösenord för varje låssystem.

Användarlösenordet:

• Måste innehålla minst 6 tecken.
    • Är skiftlägeskänsligt.
  • Nätverksmodulens användarlösenord.

Du måste ange ett användarlösenord för minst en nätverksmodul. Andra nätverksmoduler kan använda samma lösenord.

Nätverksmodulens användarlösenord:

• Måste innehålla minst 6 tecken.
    • Är skiftlägeskänsligt.