Spara utskriftsvyn

Det här avsnittet beskriver hur du väljer vilka kolumner som ska visas i iLOQ S10 Manager och sparar den som en utskriftsvy.

Fortsätt enligt nedan.

1. Öppna en tabellvy som har kolumner, exempelvis Grunduppgifter > Visa cylindrar.
  2. Välj Utskriftsvy i området Vyer.
  3. Ändra kolumnernas ordning och bredd så att de passar dig.
  4. Högerklicka i tabellvyn.
  5. Välj Ändra kolumner.
  6. En lista med alla tillgängliga kolumner visas. Välj de kolumner du vill ta med i utskriftsvyn genom att markera kryssrutan bredvid kolumnnamnet.
  7. Klicka på knappen Spara inställningar för att spara ändringarna i din Utskriftsvy.