Massberäkning

Det här avsnittet beskriver hur du exempelvis beräknar antalet cylindrar som ska implementeras i låssystemet.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa cylindrar.
  2. Klicka på en kolumnrubrik och dra och släpp den i det tomma området ovanför kolumnrubriken. De svarta pilarna på områdets vänstra sida visar att kolumnrubriken befinner sig ovanför rätt plats.

3. Tabellvyn är nu ordnad enligt den kolumn du släppte i det tomma området.

På så sätt kan du effektivt använda kolumnerna för att organisera informationen enligt dina behov.