Programmera cylindrar

Det finns tre cylinderprogrammeringsscenarier:

• Du kan programmera en eller flera cylindrar som du har till hands, genom att använda iLOQ S10 Manager och Programmeringsenheten online. Du kan utföra den här proceduren för nya och befintliga cylindrar.

Om så är fallet, läs mer i Programmera cylindrar.

• Du kan föra över en eller fler offline-programmeringsuppgifter från iLOQ S10 Manager till Programmeringsenheten, koppla bort Programmeringsenheten från datorn och programmera cylindrarna på plats. Du kan bara utföra den här proceduren för befintliga cylindrar.

Om så är fallet, läs mer i Redigera programmeringsenhetens minne.

• Du kan fjärrprogrammera cylindrar som är anslutna till en nätverksmodul. Du kan bara utföra den här proceduren för befintliga cylindrar.

Om så är fallet, läs mer i Beställa cylindrar.