Radera cylindrar

Det här avsnittet beskriver hur du raderar cylindrar i iLOQ S10 Låssystem.

Du kan bara radera logiska cylindrar. Om cylindern har en post i kolumnen Serienummer har cylindern en fysisk motsvarighet. Om cylindern har en fysisk motsvarighet måste du återställa den logiska klockan från den fysiska motsvarigheten.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa cylindrar.

2. Välj de cylindrar du vill radera.
  3. Välj Ändra > Ändra för att aktivera Ändra.
  4. Högerklicka på en av de valda cylindrarna och välj Radera.
    Alternativt kan du trycka på knappen DELETE.
  5. En bekräftelse visas.
  6. Välj Ja.
  7. Välj Ändra > Ändra för att inaktivera Ändra.
  8. Systemet frågar om du vill spara ändringarna. Välj Ja.