Visa behörigheter

Det här avsnittet beskriver hur du visar behörigheter i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Ytterligare information > Visa behörigheter.

2. Behörigheterna med vyinställningen Grundbehörigheter visas i tabellvyn.
    Tips:

Om du vill se behörigheter med vyinställningen med Dolda/individuella behörigheter klickar du på filterikonen.

Kolumnerna är:

• Namn – Den här kolumnen innehåller namnet på behörigheten.
    • Beskrivning – Den här kolumnen innehåller beskrivningen av behörigheten.
    • Behörighet med version – Kryssrutan anger om behörigheten är versionsbaserad eller inte.
    • Versionsnummer – Den här kolumnen innehåller versionsnummer om behörigheten är versionsbaserad.
    • Villkorsstyrd behörighet – Kryssrutan anger om behörigheten är villkorsstyrd eller inte.
    • Standardbehörighet – Den här kryssrutan visar vilken som är standardbehörigheten.
    • Fastighet – Den här kolumnen anger vilken fastighet behörigheten hör till.
    • Zon – Den här kolumnen anger vilken zon behörigheten hör till.
    • Synlighet – Den här kolumnen innehåller synligheten för behörigheten. Alternativen är:
      • Grundbehörigheter – Behörigheten visas som standard.
      • Dolda/individuella behörigheter – Behörigheten visas som standard inte.