Visa egenskaper för persongrupper

Det här avsnittet beskriver hur du visar egenskaperna för persongrupper i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Ytterligare information > Visa persongrupper.

2. Persongrupperna visas i tabellvyn. Om du vill visa mer information om en enskild persongrupp dubbelklickar du på den.

Den information som är specifik för persongrupper är, i de olika flikarna:

• Grunduppgifter – Fliken Grunduppgifter innehåller grunduppgifterna för den markerade persongruppen. Fälten är:
      • Namn – Det här fältet innehåller namnet på persongruppen.
      • Beskrivning – Det här fältet innehåller en beskrivning av persongruppen.
    • Behörigheter – Fliken Behörigheter innehåller de behörigheter som har tilldelats den valda persongruppen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa behörigheter.
    • Personer – Fliken Personer innehåller de personer som har tilldelats den valda persongruppen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa personer.
    • Cylindrar, på vilka rollens behörigheter förekommer – Fliken Cylindrar, på vilka rollens behörigheter förekommer innehåller de cylindrar som har den valda persongruppens behörigheter. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa cylindrar.