Open navigation

Ändra persongruppers behörigheter

Det här avsnittet beskriver hur du ändrar behörigheter för en persongrupp i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

  1. Välj Ytterligare information > Visa persongrupper.

  2. Högerklicka på den persongrupp du vill ändra.
  3. Välj Ändra behörigheter.
    Guiden Redigering av de valda behörigheterna för roller öppnas.
  4. Välj Ändra behörigheter.
  5. Kontrollera att rätt persongrupp har valts i listan.
  6. Välj Nästa.
  7. Välj behörigheter.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilarna för att flytta alla objekt till listan med valda. 
    •  – Klicka på knappen med Högerpilen för att flytta markerat objekt till listan med valda. 
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilen för att flytta markerat objekt från listan med valda. 
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilarna för att flytta alla objekt från listan med valda. 
  8. Välj Nästa.
  9. En sammanfattning visas.
  10. Välj Klar.
  11. Välj Stäng.
K
Kim is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.