Visa nätverksmoduler

Det här avsnittet beskriver hur du visar information om nätverksmoduler i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa nätverksmoduler.

2. Nätverkmodulerna visas i tabellvyn.

Kolumnerna är:

• Beskrivning – Den här kolumnen innehåller beskrivningen av nätverksmodulen.
    • Används – Den här kolumnen visar om nätverksmodulen används eller inte.
    • Typ – Den här kolumnen visar typen av nätverksmodul. Möjliga typer är:
      • Net box
      • KeyScheduler för nyckel
      • Remote Station
      • Net Bridge
    • ROM_ID – Den här kolumnen innehåller serienumret på systemnyckeln i nätverksmodulen. De här uppgifterna visas bara för systemnycklar som har programmerats i systemet.
    • Nyckel-Hotspot – Den här kolumnen visar om nätverksmodulen har en programmerings-Hotspot för nycklar ansluten eller inte.
    • Licens – Den här kolumnen visar den licenstyp för nätverksmodul som finns tillgänglig för den valda nätverksmodultypen. Möjliga typer är:
      • Basic
      • Pro
      • KeyScheduler för nyckel
      • Net Bridge
    • Planritning – Den här kolumnen visar planritningen över platsen där nätverksmodulen finns.
    • Intervallens relä – Den här kolumnen innehåller namnen på intervallens reläer om det finns sådana.
    • Zon – Den här kolumnen anger vilken zon nätverksmodulen hör till.
    • Fastighet – Den här kolumnen anger vilken fastighet nätverksmodulen hör till.