Visa egenskaper för nätverksmodul

Det här avsnittet beskriver hur du visar egenskaperna för nätverksmoduler i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa nätverksmoduler.

2. Nätverkmodulerna visas i tabellvyn. Om du vill visa mer information om en enskild nätverksmodul dubbelklickar du på den.

Informationen som är specifik för nätverksmodulen är, i de olika flikarna:

• Grunduppgifter – Fliken Grunduppgifter innehåller grunduppgifterna för den markerade nätverksmodulen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa nätverksmoduler.
    • Cylindrar – Fliken Cylindrar innehåller information om de cylindrar som är anslutna till nätverksmodulen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa cylindrar.
    • Nätverksansluten – Fliken Nätverksansluten innehåller information om den markerade nätverksmodulens nätverk. Fälten är:
      • Nätverksmodul – Det här fältet innehåller namnet på nätverksmodulen.
      • IP och port – Det här fältet visar nätverksmodulens offentliga IP-adress och brandväggsport.
      • MAC-adress – det här fältet visar nätverksmodulens MAC-adress.
      • Rapporteringsdatum – Det här fältet visar datum och tid när nätverksmodulen senast lyssnade av servern.
      • Kopplingsdatum – Det här fältet visar datum och tid när nätverksmodulen senast startades.
      • Programmeringsenhetsversion – Det här fältet visar mjukvaruversionen i den interna programmeringsenheten som används för att kontrollera de nätverksanslutna cylindrarna.
      • Mjukvaruversion – Det här fältet anger vilken mjukvaruversion som finns på nätverksmodulen.
      • Kalendern uppdaterad – Det här fältet visar datum och tid när kalenderinformation senast hämtades från servern.
    • Kö för Remote Station – Fliken Kö för Remote Station innehåller information om uppgiftskön på Remote Station. Kolumnerna är:
      • Typ – Den här kolumnen innehåller typen av programmeringsuppgift.
      • Namn – Den här kolumnen innehåller det namnet på nyckeln eller cylinderns märkning.
      • Status – Den här kolumnen innehåller cylinderns eller nyckelns programmeringsstatus.
      • Objekt/Innehavare – Den här kolumnen innehåller namnet på utrymmet eller personen som nyckeln är kopplad till.
      • Planritning – Den här kolumnen innehåller planritningen där målet för uppgiften finns.
      • Fastighet – Den här kolumnen innehåller fastigheten där målet för uppgiften finns.