Importera personer från Excel

Det här avsnittet beskriver hur du importerar personer från Excel till iLOQ S10 Låssystem.

Du kan importera samma data som du annats skulle skriva in i guiden Lägg till person.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa personer.

2. Öppna Excel-arket där de data finns som ska importeras.
  3. Arrangera Excel-kolumnerna så att de överensstämmer med persontabellen.

Du måste importera åtminstone kolumnerna nedan:

• Förnamn
    • Efternamn

Du kan inte importera kolumnerna nedan:

• Antal nycklar
    • Roller
    • Ändringsbar

Övriga kolumner är valfria. Du kan inte använda tomma kolumner i Excel för att hoppa över importen av kolumnerna i cylindertabellen. Importera inga kolumnrubriker från Excel.

4. Välj Ändra för att aktivera Ändra.
  5. Kopiera data från Excel-arket.
  6. Välj den nedersta raden.
    Viktigt:

Markera hela raden genom att klicka på stjärnan till vänster om raden. Markera inte första cellen i raden.

7. Klistra in data.
  8. Välj Ändra igen för att inaktivera Ändra.
  9. Välj Ja.