Visa mjukvaruversion och versionsinformation

Det här avsnittet beskriver hur du kontrollerar mjukvaruversionen i iLOQ S10 Manager.

När programvaran för iLOQ S10 Manager har uppdaterats öppnar programmet automatiskt versionsinformationen på fliken Programversionsinformation, efter att du har loggat in i systemet. När du har stängt versionsinformationen kan du öppna den igen.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Hjälp > Information om programmets version.

2. Versionsinformationen för iLOQ S10 Manager-programmet öppnas i en ny flik.
  3. När du har läst klart kan du stänga fliken.