Nyckelläsare / Hotspot N103

Nyckelläsare/ Hotspot kan användas för två olika ändamål:

• Som endast en programmerings-hotspot. Oberoende ansluten till huvudbussen används enheten för att fjärruppdatera nycklar och för att ladda ned programmeringsuppgifter till programmeringsenheten, för att programmera offline-lås.
  • Som en nyckelläsare. Ansluten till dörrmodulens READER RS-485-buss styr enheten det elektriska låset och nyckeln uppdateras också när dörren öppnas. I den här konfiguration kan enheten inte användas för att ladda ned programmeringsuppgifter till iLOQ Programmeringsenhet för att programmera offline-lås.