Ansluta en programmerings-hotspot

Det här avsnittet beskriver hur du lägger till en programmerings-hotspot

Fortsätt enligt nedan.

1. Säkerställ att Net Bridge kontakt  är i läge STANDBY.
  2. Anslut en hotspot till en förberedd Net Bridge, eller fortsätt bussen från den senast anslutna bussenhet på huvudbussen, enligt kopplingsschemat i iLOQ S10 Onlinesystem - Planeringsriktlinjer.
    Anm:

Om du fortsätter bussen från en annan bussenhet kom ihåg att inaktivera avslutning (TERMINATION = OFF) på den enhet som du fortsätter bussen från.

3. Ställ DIP-switch TERMINATION (TERM) i läge ON om denna bussenhet är den sista enheten på denna bussgren. Annars, sätt i läge OFF.
  4. Skriv ner serienumret för aktuell hotspot.
  5. När du har även anslutit de andra bussenheterna slutför du Net Bridge-konfigureringen en gång (se Slutföra bussenhetens konfigurering på Net Bridge) och fortsätter denna procedur.
  6. I programvaran iLOQ S10 Manager kontrollerar du att ansluten hotspot har rapporterats till enhetslistan i Net Bridge. Du kan känna igen en hotspot via dess serienummer.