Telefonnyckelapp Guide

Den här guiden beskriver hur man använder mobilappen Telefonnyckelapp.

För att använda Telefonnyckelapp måste nedanstående villkor uppfyllas.

• Mobilenheten måste ha ett simkort med mobildataanslutning.

• Mobilenhetens operativsystem måste vara en aktuell version av Android som helst har stöd för säkerhetsuppdateringar från Google.

• Mobilenheten måste ha stöd för Near Field Communication (NFC).

• Mobilenheten får inte vara rotad.