Felsöka telefonnyckelappen

Felsökningsanvisningar för telefonnyckelappen

Tabell 1. Felsöka telefonnyckelappen
ProblemLösning

iLOQ-aviseringar visas inte i Android-statusfältet och meddelandecentret.

Tillåt aviseringar för appen Telefonnyckelapp i Android-inställningar. Se telefonens dokumentation för mer information.

Ibland kan appar från tredje part blockera aviseringar. I sådant fall kan du konfigurera dessa appar så att iLOQ-aviseringar tillåts.

iLOQ-aviseringar visar nyckelstatusen som Inga nycklar, kontakta administratören.

Telefonnyckeln finns inte i telefonminnet. Orsaken kan vara:

• Administratören har tagit bort telefonnyckeln. Kontakta administratören.

• Interna säkerhetsmekanismer på telefonen har tagit bort telefonnyckeln. Detta kan ha två orsaker:

• Du har tagit bort SIM-kortet.

Sätt in SIM-kortet och starta om appen.

• Du har ändrat telefonens tid och datum manuellt.

Aktivera automatiskt datum och tid och starta om appen.