Projekteringsverktyg för bostäder

Innan du börjar projektera ett låssystem för bostäder ska du se till att du har:

• iLOQ Manager-licensen.
  • installerat mjukvara för iLOQ Manager på operativsystemet Windows. Du hittar mer information i Installera iLOQ Manager.

Figur: iLOQ Manager
    iLOQ Manager
  • Minst två ProgrammeringsFobar. Vi rekommenderar att du lägger till tre ProgrammeringsFobar i låssystemet.

Figur: ProgrammeringsFob
    ProgrammeringsFob

Projekteringsguidens faser är självförklarande och enkla att följa. När en fas har slutförts kan du fortsätta till nästa fas. Du fortsätter på detta sätt tills processen är slutförd, distributionen har slutförts och låssystemet har flyttats till administrationsläget.

Börja från kontrollpanelen genom att välja Projektering av låssystem.