Programmera cylindrar

Det här avsnittet beskriver hur du programmerar cylindrar.

I den här fasen programmerar du de valda cylindrarna direkt istället för att överföra programmeringsuppgifterna till programmeringsenheten för senare användning.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Programmera cylindrar.

Nedanstående skärm öppnas:

Figur: Programmera cylindrar
    Programmera cylindrar
  2. Välj de cylindrar som ska programmeras.

Eftersom det kan finnas många cylindrar beroende på lägenhetens storlek kan du använda sökrutan för att hjälpa dig att hitta de cylindrar som du behöver programmera. Sökningen är dynamisk och filtrerar alla kolumner i cylindertabellen.

3. Välj Börja programmera.

Nedanstående skärm öppnas:

Figur: Anslut cylinder
    Anslut cylinder
  4. Anslut den valda cylindern till ProgrammeringsFoben eller programmeringsadaptern.
  5. Välj Nästa.

Fortsätt från nästa distributionssteg.