Projektering för företag

Innan du börjar projektera ett låssystem för företag ska du se till att du har:

• iLOQ Manager-licensen.
  • installerat mjukvara för iLOQ Manager på operativsystemet Windows. Du hittar mer information i Installera iLOQ Manager.

Figur: iLOQ Manager
    iLOQ Manager
  • Minst två ProgrammeringsFobar. Vi rekommenderar att du lägger till tre ProgrammeringsFobar i låssystemet.

Figur: ProgrammeringsFob
    ProgrammeringsFob

Projekteringen består exempelvis av faserna nedan:

1. Lägg till ProgrammeringsFob och koppla den till en användare. Se Lägga till den första programmeringsFoben och koppla den till en användare.
  2. Lägg till inloggningsuppgifterna för administratören. Se Lägga till inloggningsuppgifter för administratörer.
  3. Lägg till nästa ProgrammeringsFobar. Se Lägga till fler programmeringsFobar och koppla dem till användare.
  4. Bekräfta inloggningar med fobar. Se Tvinga inloggning med programmeringsFob.
  5. Aktivera och skapa fastigheter om du planerar att använda sådana. Se Fastigheter.
  6. Aktivera och skapa zoner om du planerar att använda sådana. Se Zoner.
  7. Importera planritningarna. Se Lägga till planritningar.
  8. Lägg till behörigheterna. Se Lägga till behörigheter.
  9. Lägg till och programmera cylindrarna. Se Lägga till en ny cylinder i en planritning.
  10. Lägg till personer. Se Lägga till en ny person.
  11. Lägg till och programmera nycklarna. Se Lägg en nyckel.