Lägga till den första programmeringsFoben och koppla den till en användare

Det här avsnittet beskriver hur man lägger till den första foben i iLOQ-låssystemet och därefter tilldelar foben till en användare.

Anm:

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Fortsätt enligt nedan.

1. Sätt in en tom ProgrammeringsFob i datorn.
    Anm:

Meddelandet Ingen fob försvinner inte från användargränssnittet när en oprogrammerad fob ansluts till datorn. Du kan lugnt arbeta vidare.

2. Välj Logga in.
  3. Välj Administration > Visa systemnycklar.

4. Välj Lägg till programmeringsFob.
    Guiden Lägg till programmeringsFob öppnas.
  5. Välj Lägg till programmeringsFob och koppla den till person.
  6. Ge programmeringsFoben ett namn.
    Tips:

Namnge fobarna enligt deras märkning och ägare. Därmed är det lätt att identifiera fobens ägare.

7. Välj Aktiv.
  8. Välj Nästa.
  9. Väl Admin som användare.
  10. Välj Nästa.
  11. Välj användarrättigheter för användaren.

Välj alla användarrättigheter för administratören.

Du kan hantera vald behörighet med pilknapparna enligt följande:

•  – Klicka på knappen med Högerpilarna för att flytta alla objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilen för att flytta markerat objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilen för att flytta markerat objekt från listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilarna för att flytta alla objekt från listan med valda.
  12. Välj Nästa.
  13. En sammanfattning visas.
  14. Välj Klar.
  15. Valfritt: Om foben visas med statusen Inställd för programmering:

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj foben med statusen Inställd för programmering.
    2. Högerklicka för att välja Programmera om.

Guiden Omprogrammering av ProgrammeringsFob öppnas.

3. Välj Omprogrammera ProgrammeringsFob.
    4. Följ guiden.
  16. En sammanfattning visas.
  17. Välj Stäng.
  18. Välj OK.
    Systemnyckeln visas i listan över programmeringsFober.
  19. Logga ut och in med den nya foben.