Lägga till fler programmeringsFobar och koppla dem till användare

Det här avsnittet beskriver hur man lägger till fler programmeringsFobar i iLOQ-låssystemet och därefter kopplar dem till en användare.

Anm:

Om det är första programmeringsFoben du lägger till följer du instruktionerna i avsnitt Lägga till den första programmeringsFoben och koppla den till en användare.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa systemnycklar.

2. Välj Lägg till programmeringsFob.
    Guiden Lägg till programmeringsFob öppnas.
  3. Välj Lägg till programmeringsFob och koppla den till person.
  4. Ge programmeringsFoben ett namn.
    Tips:

Du kan namnge fobarna enligt deras märkning och ägare. Därmed är det lätt att identifiera fobens ägare.

5. Välj Aktiv.
  6. Välj Nästa.
  7. Välj önskad användare.
  8. Välj Nästa.
  9. Välj användarrättigheter för användaren.

Du kan hantera vald behörighet med pilknapparna enligt följande:

•  – Klicka på knappen med Högerpilarna för att flytta alla objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Högerpilen för att flytta markerat objekt till listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilen för att flytta markerat objekt från listan med valda.
    •  – Klicka på knappen med Vänsterpilarna för att flytta alla objekt från listan med valda.
  10. Välj Nästa.
  11. En sammanfattning visas.
  12. Välj Klar.
  13. Lägg den tomma foben mot programmeringsadaptern på avsedd plats.

Vänta tills foben har programmerats.

14. En sammanfattning visas.
  15. Välj Stäng..

Du kan visa foben i listan Visa fobar.