Logga in på iLOQ-låssystem

Det här avsnittet beskriver hur man loggar in på iLOQ-låssystemet.

Fortsätt enligt nedan.

1. I Windows går du till Start > Alla Program > iLOQ > iLOQ Manager.

Inloggningsbilden visas.

Figur: Inloggningsbilden
    Inloggningsbilden
  2. Välj det önskade användargränssnittet på menyn Språk.
  3. Välj den tjänst du vill logga in på i listrutan Servicens adress.
  4. Lägg ProgrammeringsFob i programmeringsadaptern och anslut foben till USB-kabeln i adaptern.
  5. Anslut programmeringsadaptern till datorn med en annan USB-kabel.
  6. Vänta tills programmeringsFoben hittas.

Om programmeringsadaptern inte hittas kan du trycka på uppdateringsknappen.

7. Ange användarnamnet i det övre textfältet.
  8. Ange ditt lösenord i det nedre textfältet.
  9. Välj Logga in.