Spara egen vy

Det här avsnittet beskriver hur du väljer vilka kolumner som ska visas i iLOQ Manager och sparar den som din egen vy.

Fortsätt enligt nedan.

1. Öppna en tabellvy som har kolumner, exempelvis Grunduppgifter > Visa cylindrar.
  2. Ändra kolumnernas ordning och bredd så att de passar dig.
  3. Högerklicka i tabellvyn.
  4. Välj Ändra kolumner.
  5. En lista med alla tillgängliga kolumner visas. Välj de kolumner du vill visa genom att markera kryssrutan bredvid kolumnnamnet.
  6. Klicka på knappen Spara inställningar för att spara ändringarna i din Egen vy.