Programmera cylindrar med ProgrammeringsFob

Det här avsnittet beskriver hur du programmerar cylindrar via ProgrammeringsFobens minne på plats.

Fortsätt enligt nedan.

1. Överför en eller fler cylinderprogrammeringsuppgifter till ProgrammeringsFoben.
  2. Du kan logga ut från iLOQ Manager om du vill.
  3. Koppla bort ProgrammeringsFoben från datorn.
  4. Gå till platsen med ProgrammeringsFoben.
  5. Anslut cylinderprogrammeringskabeln till ProgrammeringsFoben.
  6. Anslut cylindern som ska programmeras till ProgrammeringsFoben genom att sätta in cylinderprogrammeringskabeln i cylindern.

Vänta tills den gröna statuslampan på programmeringsutrustningen tänds.

7. Ta ur programmeringskabeln ur cylindern.
  8. Om det behövs upprepar du steg 6–7 tills de aktuella cylindrarna har programmerats.
  9. Anslut ProgrammeringsFoben till datorn.
  10. Logga in på iLOQ Manager.
  11. Efter en liten stund visas ett svarsmeddelande i det nedre högra hörnet av iLOQ Manager.

När svarsmeddelandet tas emot tas de utförda programmeringsuppgifterna automatiskt bort från ProgrammeringsFobens minne.