Installationen av iLOQ Manager misslyckades, vad ska jag göra?

Här är ett par saker att kolla om installationen misslyckas: Säkerställ att du har de senaste Windows updateringarna (Start --> Inställningar --> Updateringar). 'ClickOnce' installation måste vara tillåtet. Kontrollera så inte en brandvägg eller ett antivirusprogram blockerar installationen. Kontrollera så dina användarrättigheter på datorn tillåter att installera program från Internet - Kontakta iLOQ om det krävs en Offline installation.

H
Heli is the author of this solution article.