Kunde inte logga in, vad ska jag göra?

- Det finns väntande Windows Updates > Installera alla tillgängliga Windows Updates och starta om datorn.

- Programmeringsenheten hittades inte > Kontrollera att programmet inte är öppnat redan, ominstallera drivrutinerna.

- Lösenord eller Användar-ID är felaktigt > Kontrollera Användar-ID och Lösenord, be en annnan användare att ändra ditt lösenord.

- Ingen kontakt med iLOQ server > Kontrollera din Internetuppkoppling, använd samma inställningar som din webläsare

- Inga rättigheter med ansluten systemnyckel > Kontrollera att du har rätt systemnyckel, kontrollera med en annan användare att ditt användar-ID har rättighter med den nanslutna systemnyckeln.