Jag kan inte komma ihåg Masterlösenordet, vad ska jag göra?

Kontrollera med iLOQ om lösenordet är sparat på servern.

- Om lösenordet inte sparats på servern är det inte möjligt att lägga till nya cylindrar eller skapa nya systemnycklar om inte någon kommer på lösenordet.

- Om lösenordet är sparat på servern skicka då System-ID, Låssystemets namn eller kontraktsnumret till iLOQ. iLOQ debiterar 200 EUR för varje framtaget Masterlösenord.

OBS! iLOQ kommer bara lämna ut lösenordet till en känd person och detta måste ske skriftligt