Hur uppdaterar jag cylindrarnas positioner om jag måste uppdatera planritningen?

Välj grunduppgifter > Planritningar och den nya planritningen

- Klicka på flytta alla cylindrar enligt referenspunkter

- Markera en cylinder närmst övre högra hörnet på plansritningen och flytta det till rätt plats på den nya planritningen

- Markera en cylinder närmst nedre vänstra hörnet på plansritningen och flytta det till rätt plats på den nya planritningen

- De övriga cylindrarna flyttas automatiskt till sina nya korrekta positioner