Ladda ner iLOQ 5 Series Manager

Mjukvara för avancerad 24/7 programmering, administration och underhåll av iLOQ S5 och S50 cylindrar och nycklar.

Första installationen på PC kräver Windows 7, 8 eller nyare, Internet Explorer 8 eller nyare, lokala administratörsrättigheter samt .NET Framework 4.6.2 installerat.

Följande användarinstallationer på PC. Varje Windowsanvändare behöver sin egen installation. Kräver första installation av mjukvaran men det kräver inte lokala administratörsrättigheter.

Årlig iLOQ S5/50 licenskostnad.

Nedladdningar:

A
A-P is the author of this solution article.