Uppdatera NyckelFoben med iLOQ S50 FobApp

Det här avsnittet beskriver hur man uppdaterar NyckelFoben med FobApp.

Anm:

Bluetooth-anslutningen på din mobiltelefon måste vara på för att använda FobApp.

Fortsätt enligt nedan.

1. Installera FobApp från den appbutik som passar ditt operativsystem.
  2. Öppna appen.
  3. Vänta tills din NyckelFobmärkning visas i listan NÄRLIGGANDE NYCKELFOBAR.

Detta kan ta cirka 15 sekunder.

Listan NÄRLIGGANDE NYCKELFOBAR visar alla NyckelFobar som finns inom mobilenhetens BLE-område.

Anm:

Det är endast de NyckelFobar som har programmerats till ett låssystem som visas. Oprogrammerade NyckelFobar är i fabriksläge och kan inte ansluta.

4. Välj den NyckelFob som du vill uppdatera från listan.

Använd etiketten för att identifiera din NyckelFob.

Den valda NyckelFoben visas i listan MINA NYCKELFOBAR.

5. Tryck på NyckelFob-ikonen för att uppdatera den.