Installera iLOQ S10 Manager

Det här avsnittet beskriver hur du installerar iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Utför den första installationen enligt nedan:
    1. Logga in på Windows som administratör.
    2. För den första användaren installeras programvaran från https://s10.iloq.com/iLOQS10Manager/setup.exe.
    3. Följ guiden för att installera iLOQ S10 Manager och övrig programvara som behövs.
  2. Installera vid behov den programvara för de Windows-konton som krävs enligt följande:
    1. Logga in på önskat Windows-konto.
    2. Installera programvaran från https://s10.iloq.com/iLOQS10Manager/iLoqManager.application.
    3. Dubbelklicka på installationspaketet.
    4. Följ guiden för att installera iLOQ S10 Manager.