Innan du installerar iLOQ S10 Manager

Innan du installerar iLOQ S10 Manager kontaktar du IT-avdelningen och kontrollerar att datorerna uppfyller installationskraven nedan:

• Operativsystemet Windows 7, eller högre.
  • Lokala administratörsrättigheter för operativsystemet för att installera drivrutinerna för Programmeringsenheten.
  • Internetanslutning.

Installera programvaran för iLOQ S10 Manager enligt följande:

• Den första installationen installerar iLOQ S10 Manager och det ramverk för programvaran som behövs.

Lokala administratörsrättigheter krävs för den första installationen om Microsoft .NET Framework 4 (eller nyare) saknas.

• Slutför de följande installationerna individuellt för de följande användarna som har individuella användarkonton för Windows.

Lokala administratörsrättigheter krävs inte för de efterföljande installationerna.