Nätverksmodulens indikatorlampor

Tabell 1. Nätverksmodulens indikatorlampor
LED-lampaBeskrivning
ST1

Status 1

• Lampan lyser grönt: enhetsinställningarna fungerar och anslutningen till servern har testats färdigt.
  • Lampan lyser orange: nätverksmodulen försöker ansluta eller det finns en aktiv anslutning till servern. Data uppdateras på nätverksmodulen, eller så lyssnar den på servern för att upptäcka programmeringsuppgifter.
  • Lampan lyser rött: nätverksmodulen kan inte ansluta till servern eller så saknas inställningarna.
ST2

Status 2

• Blinkar om ingen systemnyckel är ansluten till nätverksmodulen.
  • Lyser grönt om en systemnyckel är ansluten.
L0, L1, L2, L3, L4, L5

Cylinderlamporna (1–6)

• Lyser grönt om en cylinder är ansluten till nätverksmodulen.
  • Färgsekvens när loggen för en cylinder läses: röd → orange → blinkande grön.
  • Färgsekvens när en cylinder programmeras: röd → orange → grön.
K1, K2, K3, K4

Intervallreläernas lampor

• Lyser grönt när intervallreläet är aktivt.