Logga in på iLOQ S10-systemet

Det här avsnittet beskriver hur du loggar in på iLOQ S10 Låssystem.

Fortsätt enligt nedan.

1. I Windows går du till Start > Alla Program > iLOQ > iLOQ S10.

Inloggningsbilden visas.

Figur: Inloggningsbilden

Inloggningsbilden
  2. Sätt i systemnyckeln som hör till dina användaruppgifter i iLOQ Programmeringsenhet-uttaget.
    Kontrollera att systemnyckeln sitter på plats. Ett klick hörs när den sitter rätt.
  3. Välj den tjänst du vill logga in på i listrutan Servicens adress.
  4. Skriv in användarnamnet i fältet Användar-ID.
    Tips:

Du hittar användaruppgifterna för administratören i dokumentet Inloggningsinformation som finns i dokumentationsmappen i iLOQ, som du ger till kunden i samband med leveransen.

5. Skriv in ditt lösenord i fältet Lösenord.
  6. Kontrollera att iLOQ Programmeringsenhet är ordentligt ansluten.
    Markera Sök i listrutan om iLOQ S10 Manager inte hittar den.
  7. Vänta tills systemnyckeln hittas.
  8. Markera Inloggning.