Filtrera data efter kolumner

Det här avsnittet beskriver hur du filtrerar data efter kolumner i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Öppna en tabellvy som har kolumner, exempelvis Grunduppgifter > Visa cylindrar.
  2. Välj den kolumn du vill sortera efter och klicka på den tomma cellen under kolumnrubriken.

Cellens status ändras och du kan skriva i den.

3. Skriv in filtreringskriteriet i den valda cellen.

Om du till exempel vill se de personer vars efternamn innehåller bokstaven A på sidan Personer, skriver du in "a" i cellen.

Anm:

Sökningen är inte skiftlägeskänslig.

Tips:

Alternativt kan du välja vilka objekt som ska visas, i en listruta. För att visa listrutan klickar du på nedåtpilen i cellens högerkant.

Radens bakgrundsfärg ändras till lila när du skriver in filtreringskriterierna i den valda cellen.

Informationen sorteras enligt filtreringskriterierna.
  4. Om det behövs upprepar du den här proceduren för andra kolumner för att filtrera cylindrarnas data ytterligare.
  5. För att återgå till ursprungsvyn klickar du på knappen Rensa filtreringskriterier på radens vänstra sida.