Visa personer

Det här avsnittet beskriver hur du visar information om personer i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa personer.

2. Personerna visas i tabellvyn.

Kolumnerna är:

• Efternamn – Den här kolumnen innehåller personens efternamn.
    • Förnamn – Den här kolumnen innehåller personens förnamn.
    • Antal nycklar – Den här kolumnen visa det antal nycklar som personen har.
    • Företag/Avdelning – Den här kolumnen innehåller namnet på företaget eller avdelningen där personen arbetar.
    • Titel – Den här kolumnen innehåller personens titel.
    • Identifikation – Den här kolumnen innehåller företags-ID:t för personen.
    • Kontaktuppgifter – Den här kolumnen innehåller personens kontaktuppgifter.
    • E-post – Den här kolumnen innehåller personens e-postadress.
    • Gatuadress – Den här kolumnen innehåller personens gatuadress.
    • Postnr – Den här kolumnen innehåller personens postnummer.
    • Ort – Den här kolumnen innehåller personens postort.
    • Land – Den här kolumnen innehåller landet där personen bor.
    • Telefonnummer 1/2/3 – Den här kolumnen innehåller personens telefonnummer.
    • Anställningen upphör – Den här kolumnen innehåller datumet då en persons anställning upphör. Det här datumet anges automatiskt för den personens nyckel som dess Utgångsdatum.
    • Det externa systemets ID – Den här kolumnen innehåller ID:t i ett externt system. Det här ID-numret används endast för kommunikation med API:et.
    • Beskrivning – Den här kolumnen innehåller en beskrivning av personen.
    • Ändringsbar – Kryssrutan i den här statuskolumnen visar om personens uppgifter kan ändras eller inte. Om den här kryssrutan är markerad kan personens uppgifter bara ändras via API:et.
    • Roller – Den här kolumnen innehåller personens roller.