Visa egenskaper för person

Det här avsnittet beskriver hur du visar egenskaperna för personer i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Visa personer.

2. Personerna visas i tabellvyn. Mer information om en enskild person visas om du dubbelklickar på personen för att öppna detaljerad information om den.
    Anm:

Det finns två sätt att visa information för objektet:

• Visa önskad status – Markera den här radioknappen för att visa information för objektet, så som den kommer att se ut när alla ändringar har programmerats för objektet.
    • Visa nuvarande status – Markera den här radioknappen för att visa aktuell information för objektet.

Den information som är specifik för personer är, i de olika flikarna:

• Grunduppgifter – Fliken Grunduppgifter innehåller grunduppgifterna för den markerade personen. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa personer.
    • Användar-ID – Fliken Användar-ID innehåller information om personens användar-ID, om det finns ett sådant.
    • Zoner – Fliken Zoner innehåller information om de zoner personen har, om det finns några.
    • Roller – Fliken Roller innehåller information om personens roller. Se avsnitt Persongrupper.
    • Nycklar – Fliken Nycklar innehåller information om personens nycklar. Kolumnerna beskrivs i avsnitt Visa nycklar.
    • Behörigheter till cylindrar – Fliken Behörigheter till cylindrar innehåller information om personens behörigheter till cylindrar.
    • Dokument – Fliken Dokument innehåller nyckelöverlämningar och/eller nyckelåterlämningsdokument, om de har signerats digitalt.