Placera cylindrar på en planritning

Det här avsnittet beskriver hur du placerar cylindrar på en planritning i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Grunduppgifter > Lägg till planritningar.

2. Välj den planritning du vill lägga till cylindern på, genom att klicka på planritningen i planritningslistan längst ned till höger i tabellvyn.
    Den valda planritningen visas på den vita bakgrunden i listan. De andra planritningen visas på den blå bakgrunden i listan.
  3. Välj Grunduppgifter > Visa cylindrar.

4. Dela upp tabellvyn på ett sådant sätt att cylindrarna visas på en sida och planritningarna på den andra.
    1. Högerklicka på en flik.
    2. Välj antingen:
      • Ny horisontell flikgrupp – Dela upp tabellen horisontellt i två delar.
      • Ny vertikal flikgrupp – Dela upp tabellen vertikalt i två delar.
  5. Välj önskad cylinder på sidan Cylindrar och dra den till önskad plats på planritningen.
    Objekten på planritningen är färgkodade enligt följande:
    • Röd stjärna – Cylindern är inte nätverksansluten.
    • Lila stjärna – Cylindern är nätverksansluten.
    • Blå diamant – Objektet är en nätverksmodul.