Ändra valda nycklar för en behörighet

Det här avsnittet beskriver hur du ändrar valda nycklar för en behörighet i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Ytterligare information > Visa behörigheter.

2. Högerklicka på den behörighet du vill ändra och markera Lägg till/ta bort nyckel.
    Guiden Ändra behörighet öppnas.
  3. Välj Ändra val för behörighet.
  4. Ändra valet av nycklar för behörigheten.
    1. Du kan hantera valda nycklar med pilknapparna enligt följande:
      •  – Klicka på knappen med Högerpilarna för att flytta alla objekt till listan med valda.
      •  – Klicka på knappen med Högerpilen för att flytta markerat objekt till listan med valda.
      •  – Klicka på knappen med Vänsterpilen för att flytta markerat objekt från listan med valda.
      •  – Klicka på knappen med Vänsterpilarna för att flytta alla objekt från listan med valda.
  5. Välj Nästa.
  6. Välj hur du vill fortsätta.
    • Lämna nyckeln i projekteringsläge – Välj Lämna nyckeln i projekteringsläge om du vill lämna nyckeln i projekteringsläge och fortsätta att projektera låssystemet utan att, till exempel, programmera de fysiska nycklarna.
    • Beställ nyckel – Nycklarna måste beställas innan de kan programmeras. En beställning skapar en programmeringsuppgift för nyckeln så att den kan programmeras senare. Mer information finns i Nycklaroch Beställa nycklar.
    • Beställ och programmera nyckel – Välj Beställ och programmera nyckel om du vill beställa ett programmeringspaket och programmera nyckeln direkt. Mer information finns i Programmera nycklar.
    • Beställ, programmera och lämna ut nyckel – Välj Beställ, programmera och lämna ut nyckel för att beställa ett programmeringspaket, programmera nyckeln och lämna ut den till en person direkt.
  7. Välj Nästa.
  8. En sammanfattning visas.
  9. Följ guiden för att slutföra proceduren.