Visa systemnycklar

Det här avsnittet beskriver hur du visar systemnycklar i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa systemnycklar.

2. Systemnycklarna visas i tabellvyn.

Kolumnerna är:

• Beskrivning – Den här kolumnen innehåller en beskrivning av systemnyckeln.
    • Används – Kryssrutan anger om systemnyckeln används eller inte.
    • Typ – Den här kolumnen visar typen av systemnyckel. Systemnyckeltypen är alltid Systemnyckel.
    • ROM_ID – Den här kolumnen innehåller systemnyckelns serienummer. De här uppgifterna visas bara för systemnycklar som har programmerats i systemet.
  3. Mer information får du om du klickar på +-tecknet till vänster om kolumnen Beskrivning.

Kolumnerna är:

• Användar-ID – Den här kolumnen visar det användar-ID som har tilldelats systemnyckeln.
    • Efternamn – Den här kolumnen innehåller efternamnet på den person som har tilldelats användar-ID:t.
    • Förnamn – Den här kolumnen innehåller förnamnet på den person som har tilldelats användar-ID:t.