Ändra kommunikationsinställningarna

Det här avsnittet beskriver hur du ändrar kommunikationsinställningarna för en nätverksmodul i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Administration > Visa nätverksmoduler.

2. Välj önskad nätverksmodul.
  3. Högerklicka för att välja Ändra kommunikationsinställningarna.

Du kan göra ändringar enligt följande:

• Begäran om programmering är tillåten från adress – Du kan välja om nätverksmodulen ska acceptera begäranden.
    • Begäran om programmering kan sänds från servern – Markera den här kryssrutan om du ha skapat en brandväggsregel som tillåter att servern skickar uppgifter och begäranden direkt till nätverksmodulen.
    • Nätverkmodulens IP och port – I det här området kan du definiera hur låssystemet hämtar nätverksmodulens IP-adress och port. Alternativen är:
      • Information som nätverksmodulen rapporterar används – Markera den här radioknappen om låssystemet hämtar nätverksmodulens IP-adress och port så som nätverksmodulen själv rapporterar dem.
      • IP rapporterad av nätverksmodulen – Markera den här radioknappen om låssystemet endast hämtar nätverksmodulens IP-adress så som nätverksmodulen själv rapporterar dem. I detta fall skriver du in porten i fältet som visas när radioknappen är markerad.
      • Ange IP och port – Markera den här radioknappen om du vill skriva in IP-adress och port manuellt. I detta fall skriver du in IP-adressen och porten i fältet som visas när radioknappen är markerad.
  4. Välj Spara och stäng.