Arbetsflöde för administratör

I det här avsnittet beskriver vad administratörerna gör när de hanterar nyckelbehörigheter på distans via en programmerings-Hot Spot.

Fortsätt enligt nedan.

1. Göra de ändringar som krävs, till exempel ändra åtkomsträttigheter eller tidsbegränsningar på en nyckel i programvaran S10 Manager.
  2. Beställ bara programmeringsuppgift för nyckeln.

Om du vill skjuta upp ändringens tillgänglighet väljer du Beställ och senarelägg programmering på Hot Spot och anger datum och tid för tillgänglighetens påbörjan.

Uppskjutningen av ändringens tillgänglighet kräver att inställningen Senarelagd nyckeluppdatering på Hot Spot används används.

3. Informera nyckelägaren om att besöka en nyckelprogrammerings-hotspot och uppdatera nyckeln genom att sätta i den.
  4. Du kan följa hur arbetet framskrider genom att övervaka nyckelns programmeringsstatus.

Statusvisningarna är:

• Beställd — Programmeringsuppgiften pågår.
    • Programmerad – Nyckeln har uppdaterats.