Visa zoner

Det här avsnittet beskriver hur du visar zoner i iLOQ S10 Manager.

Fortsätt enligt nedan.

1. Välj Ytterligare information > Visa zoner.

2. Zonerna visas i tabellvyn.

Kolumnerna är:

• Namn – Den här kolumnen innehåller namnet på zonen.
    • Beskrivning – Den här kolumnen innehåller en beskrivning av zonen.
    • Gemensam – Den här kolumnen anger att + zonen är gemensam för alla användare. Om du tilldelar objekt till + zonen kommer objektdatan vara tillgänglig för alla användare.
    • Standardzon för nya objekt – Den här kolumnen innehåller zonen där nya objekt, med undantag för personer och nycklar, kommer att tilldelas om användaren har åtkomst till zonen.
    • Standardzon för nya nycklar och personer – Den här kolumnen innehåller zonen där nya personer och nycklar kommer att tilldelas om användaren har åtkomst till zonen.